afbeelding1Acteur Outlander wandelt de West Highland Way

Nadat hij in een overmoedige bui heeft besloten de West Highland Way te lopen baant Sam Heughan (acteur uit Oulander) zich een week lang een weg door bossen en langs lochs. Met wisselend succes.

Ondertussen blikt hij met inzicht en humor terug op de momenten die hem hebben gevormd en overdenkt hij zijn dromen en ambities, familie, vrienden, de liefde en het leven. Hij is een man van contrasten, een Hollywoodster met roots in landelijk Schotland. Hij voelt zich thuis op het toneel maar daarbuiten staat hij liever aan de zijlijn. En hij is dankbaar voor zijn fans, maar zoekt tegelijkertijd graag de anonimiteit op.

Mijlpalen is zowel een liefdesbrief aan het ruige Schotse landschap als een aanstekelijke, wijze, onderzoekende blik op de wereld.

Een aanstekelijke mix van mijlpalen: zowel persoonlijk over zijn jeugd en carrière als geografisch – waarbij hij de lezer meeneemt over de West Highland Way. Onweerstaanbaar.’ – The Scotsman

'Niet alleen een feest om te lezen voor fans, maar ook voor de liefhebbers van reisboeken, whisky en Schotland.'- Kirkus Review

Mijlpalen
Mijn Schotse reis en onvergetelijke wandeling over de West Highland Way
Sam Heughan
Ambo Anthos : 320 p. - 2024
ISBN 9789026365638